Днес е : Вторник, 7 Декември 2021

Протестиращите в Русе блокираха кръстовището за Дружба и Чародейка

Публикация 06 Aug, 2020 / Румен НИКОЛАЕВ

  Протестиращите за поредна вечер в Русе блокираха кръстовището при бул. "Христо Ботев" към кварталите "Дружба" и "Чародейка" в 19 часа на 05.08. т.г.

   При изключително добра организация и сериозно присъствие на полицаи от "Охранителна полиция" и "Пътна полиция- КАТ" недоволните от управлението на страната и състоянието на съдебната система преминаваха през пешеходните пътеки, като кръстовището не бе затворено, а затормозено. Реално движението не бе затворено, а забавено, като почти всички водачи не реагираха отрицателно на просестните действия.

  Таня Бончева е на протеста, тъй като е жертва на сбърката социална политика. Тя е трудоустроена с ТЕЛК и живее с 9 лева на ден. Не може да си намери работа, а до Бюрото по труда смятат, че има достатъчно доходи. Живее сама и гледа детето си.

 На протест е и  Милена Бончева, тя се възмужщава и застава срещу едноличното управление на Бойко Борисов- не разбирам за какво са му министри и министерски съвет. Ние не сме парламентарна република, ние сме републиката на Бойко Борисов. Има собствен бизнес.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама