Понеделник, 25 Септември 2023

Политическата криза: Борисов обмисля вариант да си тръгне, а да остане правителството

Политическата криза: Борисов обмисля вариант да си тръгне, а да остане правителството
Публикация   13:01     05 Авг, 2020 /     akcent.bg   /     1245

   "Аз съм готов по всяко време да си тръгна, правил съм го, готов съм и заради мен по никакъв начин не искам да има напрежение", заяви премиерът, а хората от ГЕРБ скандират: В "София тех парк" тече националната конференция на ГЕРБ ". Той посочи, че няма от какво да се срамува и добави, че ще продължи разговорите с коалиционните партньори.

   "И ще им предложа вариант включително аз да си тръгна и да продължи правителството", заяви Борисов, а активът вика "не". Той изтъкна, че трябва и редиците на ГЕРБ по места да бъдат стегнати.

   "Още днес бях готов да посоча датата, на която да си подам оставка", заяви Борисов, след което посочи, че е провел сериозни разговори с коалиционните си партньори по този въпрос, че разговори предстоят и има много работа.

   "Ние от ГЕРБ с ДПС не сме правили коалиция никога и никога няма да правим коалиция", заяви Борисов. Той добави, че коалиция няма да има и с БСП и посочи приемливите си партньори - "Обединени патриоти" и СДС. Попита риторично лидера на "Да, България" Христо Иванов дали сид ава сметка, че ще върне на власт "тези хора".

   "Не желая по никакъв начин държавата да бъде разединена", заяви Борисов и изтъкна наличието на коалиционно споразумение. Посочи и че "нарушихме комфорта и милиардите", които влизат в джобовете на контрабандисти.Коментари

  •     Монев 

    Господа Борисов,Дончев,оня от Бургас,другия от Русе,30-ет дни и нощи българите искат едно:Оставка,служебен кабинет и избори още тази есен.Хората искат също оставка на назначения от Борисов прокурор.Вашите варианти колкото и да са много,свършиха.Младите българи, които се завърнаха от държавите където са работили и учили,искат да живеят в България без гореспоменатите индивиди,докарали държавата ни до това сложно и тъжно дередже.Чичо Вальо,чичо Сашо,чичо Бойко,хората не ви искат и един месец по вече.Нахлуването в президентството на гавазите пратени от Гешев по поръчка на Борисов,сложиха началото на края на това управление.

Коментирай

   captcha