Днес е : Четвъртък, 1 Юни 2023

Борисов нито потвърди, нито отрече, че може да подаде оставка

Публикация 19 Jul, 2020 / akcent.bg

"Каквото си направи един народ, никой не може да му го направи. А после ще съжалява. Мъчно ми е, но това е...", смята премиерът

   Какви са намеренията на премиера и правителството в напрегнатата от гражданските протести ситуация в страната, премиерът Бойко Борисов нито потвърди, нито отрече пред "Дневник", че може да подаде оставка в близко време. "Има закони и конституция, действаме според Конституцията", каза неопределено Борисов.

  В кратък разговор по телефона от Брюксел той заяви, че главната му задача сега е да бъде договорено добро финансиране за България и че прави всичко по силите си да бъде удържан българският интерес.

   Запитан конкретно дали дама ще поеме премиерския пост, ако все пак подаде оставка, той каза само: "Глупости", без да поясни дали думата се отнася за това кой ще го наследи или за възможността въобще да подаде оставка.

   Бойко Борисов приключи разговора с коментар, от който открито струеше горчивина и неизказана увереност, че смята себе си за прав : "Каквото си направи един народ, никой не може да му го направи. А после ще съжалява. Мъчно ми е, но това е..."

Коментари

Маринов  
11:24:38 / 2020-07-26

Гримаса на снимката,която "говори" много ако читателите имат нужното въображение."Тъжно" ми е за "моя" народ,но така и не направих нищо добро за дереджето му през годините когато го управлявах.Десет-единадесет години,по-вече от две петилетки!През това време Румъния,Унгария,даже и Северна Македония дръпнаха напред,народите им живеят по спокойно,защото имат управници които да мислят за благосъстоянието им.Не случих на помощници ще каже г-н Борисов.Те искат да "лапат" по-вече от титуляра.Още не са измислени такива правила им казвам аз,но те не чуват.Плаша ги с гл. прокурор,дано да влязат във форма.Цитат:"Каквото си направи един народ,никой не може да му го направи.А после съжалява."Мъчно ми е,но това е..."

ДИМИТЪР ТОДОРОВ  
19:54:59 / 2020-07-19

Глас народен, глас Божи...

Свързани новини

Реклама

Реклама