Понеделник, 25 Септември 2023

Борисов: Нищо не ни задържа във властта, освен отговорността, че ще счупят държавата

Борисов: Нищо не ни задържа във властта, освен отговорността, че ще счупят държавата
Публикация   07:22     12 Юли, 2020 /     akcent.bg   /     1245

Премиерът на живо във Фейсбук

   Нищо не ни задържа във властта, освен отговорността, че ще счупят държавата. Това каза премиерът Бойко Борисов във Фейсбук. 

   Включих се само с молба: не проливайте кръв. Протестирайте колкото искате, но пазете полицаите. Оставаме да управляваме само защото щетите сега ще бъдат по-големи, каза още Борисов. "Изсветлихме финансите, банковата система, така, както са мечтали години наред десни поколения. Какво се случи днес? Казах на Христо Иванов, че за НСО отговаря Радев.

   Днес свикахме комисията и си казахме нашето мнение. След това се оказа, че се прегръщат и целуват протестиращи и контрапропестиращи, а до обяд ми се струваше, че ще изникне страхотно етническо напрежение.  Добре платено, защото няколко агитки добре ги познавам. Разбира се, в София има много хора, които протестират, защото са недоволни, но това е демокрацията.  Виждам, че Радев не го боли, когато се пролива кръв на полицаи. " "Чуваме, че се готвят да запалят партийния дом. Когато всички вървяха нагоре, 12 години мъртво. Блато за България.

   Като гледах кои са се наредили до Радев. Те бяха управляващи. Мая Манолова предложи Пеевски, Румен Пеков беше вътрешен министър. Христов беше министър". "Какво се случи днес, ДПС се прегърна с Христо Иванов, а лоши бяха бургаския кмет и полицията. Митко Николов печели в Бургас 3 мандата с абсолютно мнозинство. Бургас стана един от най-красивите градове. Нима ние сме продали базата на "Лукойл".Коментари

  •     Монев 

    Когато държавата която управляваш по-вече от десет години е най бедната на Балканите и в Европа,когато на народа му е писнала тази немотия и започва да пълни площадите за да покаже си гневът си,ти просто си тръгваш ако си демократ обичащ този народ!"Ако Радев управлява България,той ще измори народа".Думи на г-н Борисов!Кой народ!?Една огромна част наброяваща над два милиона и половина от този народ,каза:"Генерал Румен Радев,ще е президента на България,Нашият президент"!С тази част от мандата си,той доказа,че ще оправдае доверието на огромния брой свои поддръжници.Високия рейтинг на Държавният глава,смущава г-н Борисов и назначените от него "матросовци",затова последваха нестандартните похвати за справянето с престъпността у нас!Оказа се,че всички "пренебрегнали" закона,са от страната на г-н Радев,а той продължава да "стърчи" над управляващите.

Коментирай

   captcha