Днес е : Събота, 11 Юли 2020

Дизайнерката на Мис България открива нов бутик с корона-парти

Публикация 14 Jun, 2020 / akcent.bg

    Дизайнерката на престижния конкурс Мис България – Гергана Апостолова и модният й бутик Kiara Fashion, посрещат гости в новия си дом, който отваря врати с корона-парти на 27 юни в София, пише столична информационна агенция.

   Цяло съзвездие носителки на корони за красота ще дефилират по време на събитието в центъра на София и ще отбележат края на извънредните мерки срещу корона-вируса с коронована красота.

   Освен красавиците от конкурса Мис България, дизайнерката се грижи за перфектната визия и на куп любимци на публиката, като музикалното трио от шоуто на Васко Мавриков, както и на журналистката и пи ар Патриция Кирилова, която дефилира с тоалети на Киара Фешън като водеща на серия от престижни събития. Бутик Kiara Fashion, чийто нов адрес е на ул. Султан тепе 1 А, е оазис на дамската мода, с изобилие от официални и бални рокли, подходящи и за най-изисканите събития, бизнес тоалети, коктейлни и парти рокли, до облекло, с което всяка дама блести в ежедневието.

   За краткото време, в което съществува модната къща, дизайнерката успя да представи свои колекции на редица модни събития.  

    Снимки Личен Архив

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама