Днес е : Събота, 23 Януари 2021

Сладките изкушения на ,Милениум, превзеха ,Родина,

Публикация 22 May, 2020 / Румен НИКОЛАЕВ

Еклери, Негърче, Праскова, торти и пасти са с гарантирано и непроменено качество, следвайки традицията на старите русенски сладкари

  Най-сетне днес многобройните почитатели на сладките изкушения на "Милениум" успяха да станат първите посетители на официално откритата сладкарница в ж.к. "Родина"- срещу училище Олимпи Панов.

  След сериозни приготовления мениджмънтът успя да превърне един обект в място за предлагане на вкусни сладкарски произведения на майстори по традиционни и авторски рецепти, отлично познати и предпочитани от русенци и гости на града.

  Без съмнение лидерското място неизменно заемат еклерите, независимо от глазурата. Без да се прави проучване или класация, всички заведения, които предлагат и десерти са единодушни в предпочитанията на болшинството си клиенти. Поръчките са в полза на еклерите на "Милениум" пред редица други сладкарски изделия.

  Все повече стават и клиентите, изразили задоволство от богатото разнообразие от торти както като модели, така и вкусове.

  Щадящата захар все повече навлиза в асортимента като се приготвят  безглутенови блатове и нискомаслени кремове, което прави тортите възможни и предпочитани от всички.

  Трудното намиране на разбирателство у хората по отношение на вкусовите претенции е преодоляно, като в празничния десерт се предлагат над 60 вкуса. Богато разнообразие от кремове, мус, маскарпоне карат всеки един опитал ги да се завърне отново и отново.

   Те се усещет в тортите за рождени дни, за сватби, специални поводи, годишнини. Сега жителите на "Родина" и на съседните квартари, а и на града, вече могат да направят своя избор на място и така да избегнат "недоразумение" между картинката и своите очаквания. За да задоволят и най-капризните, вече е пусната и нова гама торти с вкусове на екзотични плодове.

   Със сигурност голяма част от клиентите на новата сладкарница ще идват заради неустаряващите като вкус и предпочитания Негърче, Праскова, Скаличка, паста "Витоша", Анжела. Със сигурност Меденки-те също са с познатата от времето консистенция и постоянно качество.

   Тук може да се поръчат по индивидуален проект и подаръчни бисквитки за различни поводи.

   Интериорът в сладкарницата усилва усещането на чистота и приветлиност, носещо се в белия цвят на стените и на мебелите. Избраният стил е винтидж.

   Дали е търсен именно този ефект не е ясно, но със сиурност силата на сладкарница "Милениум" ще е лятната градина, която също е изцяло в бяло. 60-те места позволяват спокойно да се организират и детски рожденни дни и други празненства за по-големи.

   Да не пропуснем- на място работи и пекарна, в която се приготвят вкусни кроасани, домашни соленки и други вкусни тестени лакомства.

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама