Днес е : Петък, 29 Май 2020

Очакваме ви за разходка в Албена от 6-ти май

Публикация 05 May, 2020 / akcent.bg

От 12-ти май за всички любители на спорта, ще заработят плувният басейн на хотел Добруджа, както и централните тенис кортове в комплекса.

   С нетърпение и огромно вълнение Ви съобщаваме, че от 6-ти май ваканционно селище Албена вдига бариерите за посетители, а паркингът ще бъде 5лв. на ден. Макар и хотелите все още да са затворени, всеки решил да се разходи из любимата Албена, ще има тази възможност.

   Какво по-хубаво в този момент от една зареждаща разходка, започваща от дивата и красива природа на Националния резерват Балтата и завършваща с безкрайната златиста плажна ивица, преливаща през бялата пяна на морските вълни в необятна тюркоазена красота, докосваща небето?

   И не само това! От 12-ти май за всички любители на спорта, ще заработят плувният басейн на хотел Добруджа, както и централните тенис кортове в комплекса.

   А защо да не завършите тренировките с вкусно хапване? Отново от 12-ти май ресторант Tex Mex Beergarden, ще бъде на ваше разположение с любимите вурстчета и освежаваща немска бира.

   Очакваме Ви в Албена, нетърпеливи да срещнем слънчевите ви усмивки отново!

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама