Днес е : Сряда, 15 Юли 2020

Честито Възкресение Христово! Останете си вкъщи и бъдете здрави!

Публикация 18 Apr, 2020 / akcent.bg

            Уважаеми съграждани,

    От името на Общинска администрация – Сливо поле и от свое име Ви отправям сърдечни благопожелания по случай предстоящия най-голям и светъл християнски празник Великден – денят на Божието възкресение.

   Великденските празници винаги са вълнували хората с посланието за силата на вярата, с духа на надежда и радост. Тази година обстоятелствата ни поставиха пред нелеко изпитание. В навечерието на Великден Пандемията  Коронавирус поиска от всички  нас да се върнем с особено усещане към изконните добродетели – милосърдие, състрадателност и човеколюбие, да бъдем мъдри и смирени. За да опазим живота. На децата. На родителите. И да продължим…

   За мнозина това е нелека задача. Разбираме притесненията ви, лишенията, неудобствата. Но отговорността  е огромна. Общинското ръководство е впрегнало всички ресурси за обезпечаване на ограничителните мерки по начин поносим и същевременно сигурен. Ще продължим да бъдем до всеки от вас.

   Призовавам ви, дами и господа, нека да посветим този Великден на живота и здравето,  нека да бъдем по-добри, по-мъдри и много отговорни! За да бъдат дните и след  празниците   изпълнени със здраве и благополучие.

   Нека се стараем да възкресяваме в мислите и сърцата си това, което е чисто, светло и достойно!

  Останете си вкъщи и бъдете здрави!

              Честито Възкресение Христово!

        ВАЛЕНТИН  АТАНАСОВ,

            Кмет на Община Сливо поле

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама