Днес е : Петък, 29 Май 2020

Община Русе благодари за подкрепата на русенски фирми

Публикация 23 Mar, 2020 / akcent.bg

:

   В знак на признателност за бързата реакция и материалната помощ, която бе оказана в борбата срещу епидемията от коронавирус, Община Русе изказва искрени благодарности за предоставените безвъзмездно маски за многократна употреба. към

         МИК-БГ ЕООД

         Роси Фешън

         АРА-СВ БГ ЕООД

         АРДА РУСЕ

         АКТ ФОР ФЕШЪН ЕООД

         Рени Стил

         Юта АД

         Стела Русе

         Данини

    Даренията са използвани за предпазването на служителите, работещи на терен – за целите на Обществената трапезария, Социалния патронаж и  дезинфекцията на публичните пространства. Предоставените предпазни материали достигнаха и дошофьорите от публичния транспорт, както и до част от хората, чиято професия изисква личното обслужване на гражданите – медицински работници, служители на гише и др.

   Община Русе благодари за дарените защитни облекла, които бяха пренасочени за използване от медиците в УМБАЛ Канев на Нелсен-Чистота.

    Няма да забравим да поднесем благодарности на всички доброволци, които помагат  в разноса на храни, както и за лепенето на плакатите „Остани в къщи“.

     Вашата щедрост в тежък момент за града ни и целия свят е за пример. Останете с вярата, че имате силата да преобразите света, в който днес живеем!

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама