Днес е : Неделя, 7 Юни 2020

150 работодатели ще представят възможности за старт на кариерата

Публикация 19 Mar, 2020 / akcent.bg

  Областна администрация Русе стана институционален партньор на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“ 2020.

   Събитието се провежда за 19-та поредна година в страната, като за първи път то ще бъде изцяло виртуално. Целта на мероприятието е да се обединят усилията на всички заинтересовани страни за откриването на нови възможности за професионална реализация на студенти, млади специалисти и търсещи работа, както и подпомагането на работодателите при набирането на стажанти и персонал.

   Понастоящем приоритет на форума е здравето на участниците. Именно за това организаторите залагат на използването на виртуалните възможности и иновации.

   Тазгодишното издание на „Национални дни на кариерата“ ще се проведе на 24-ти, 25-ти и 26-ти март от 11.00 ч. до 17.00 ч. изцяло онлайн на national.careerdays.bg.

   Допълнителна информация може да бъде прочетена на: https://careerdays.bg/bg/national-careerdays.

  „През 2008 г. икономическата криза промени необратимо бизнеса и методите за работа на световно ниво, навлязхоа отворените пространства и co-working услугите. През 2020 г. се сблъскваме с изпитание за медицината, икономиката и бизнеса и в същото време – откриваме нови възможности за развитие и утвърждаване на работата от вкъщи, участието онлайн и виртуалните формати на събития.“, заявяват от JobTiger, организатор на изложението.

   Ръководството на Областна администрация Русе напълно подкрепя кариерното развитие на студентите от региона и припомня, че е сред най-активните участници, предоставящи възможност за стаж и последващо започване на работа, базирайки се на всички налични възможности.

   За пореден път отправяме апел към гражданите да спазват стриктно разпорежданията на правителството и Националния оперативен щаб във връзка с недопускане разпространението на заболяването COVID-19.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама