Днес е : Петък, 3 Април 2020

Пламен Рашев е новият стар председател на БСП- Русе

Публикация 29 Feb, 2020 / akcent.bg

 На снимката: Пламен Рашев обграден с фенки- млади социалистки   

  На провелата се днес Отчетно-изборна конференция Пламен Рашев беше (пре)избран за председател на Общинския съвет на БСП Русе. В работата и взеха участие 169 души. С голямо мнозинство съпартийците му го предпочетоха пред другия кандидат- Асен Ласонин. За Рашев са гласували 98 социалисти, а за младия му съпартиец - 29 души.

  Избрани бяха и членовете на ръководните органи на Партията на местно ниво, както и делегати за предстоящия конгрес. За председател на Контролната комисия бе избрана Цеца Колеолова.

   Русенската партийна организация на БСП ще бъде представена на висшия партиен форум от:

Пенчо Милков, Пламен Рашев, Нора Стоянова, Екателина Заякова, Милена Хинкова, Диана Ласонина, Биляна Кирова, Асен Ласонин и Деница Иванова.

   /очаквайте подробности.../

Коментари

робин худ  
19:08:45 / 2020-02-29

пък и боклука нинова която е символ на корупция какво очаквате някой да гласува за вас ли докато не декларирате че всеки ще има персионална отговорност и никога повече няма да допуснете крадци да ви маскарят като олигарсите в редиците ви гергов и тем подобна нагла измет никой няма да гласува за вас дано усмислите с алчните си задници какво ви говоря иначе нищо добро не ви чака и боросов ще си прави каквото си иска а вие едва ли ще му потърсите отговорност ако въобще я има още БЪЛГАРИЯ

ники  
19:03:43 / 2020-02-29

трябват им лица като пенчо милков не стари муцуни от време оно с репутация на цървули от който нищо ново не може да се очаква пък и трябва персионална отговорност от всеки иначе аман от боклуци без значение на цвят и пол

Свързани новини

Реклама

Реклама