Днес е : Понеделник, 18 Януари 2021

Заместник-кметът Енчо Енчев се срещна с директорите на детски ясли в Русе

Публикация 01 Feb, 2020 / akcent.bg

Според заместник-кмета е от съществено значение директорите да проявяват висок професионализъм и топло отношение към децата и родителите им

  Заместник-кметът Енчо Енчев ще направи посещение на детски ясли в Русе, за да види на място какви са условията за отглеждане на най-малките.  "Важно е да бъда информиран и да съм в течение с всичко, което касае дейността на детските заведения", заяви той на среща с директорите на ясли и Детска млечна кухня. Участие в срещата взеха и директорът на дирекция „Здравни и социални дейности“ Катя Петрова и началникът на отдел „Обществено здраве“ Радостина Пейкова.

   Според заместник-кмета е от съществено значение директорите да проявяват висок професионализъм и топло отношение към децата и родителите им. Той ги посъветва да гледат на работата си с очите на хората отвън и във всеки един момент да се водят от уважението.

   Тема на срещата беше и качеството на ремонтите в детските заведения и поведението на служители на фирмите- изпълнители. Някои от директорите споделиха трудности при комуникацията и случаи на лошо изпълнение на дейности от строителите. „Имате подкрепата на общината",  заяви заместник-кметът Енчо Енчев. Той настоя при неточно и некоректно изпълнение от страна на строителните фирми, да не бъдат подписвани фактури.

   Срещите с директорите на детските ясли в Русе ще продължат да се провеждат ежемесечно.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама