Днес е : Неделя, 7 Юни 2020

Зам.-кметът Енчо Енчев отличи бивши директори на русенски училища

Публикация 23 Dec, 2019 / akcent.bg

   С благодарствен поздравителен адрес от кмета Пенчо Милков и подаръци, днес заместник-кметът Енчо Енчев отправи поздравления и благопожевания на няколко бивши директори на русенски училища.

   „Няма по-отговорно и величаво дело от това всеотдайно и неуморно да влагаш мечтите си в образованието и просвещението на децата на България.  Няма по-отговорна мисия от създаването на знаещи, можещи и трудолюбиви личности, които с еднакъв успех да се реализират и в личния живот, и в професионалното поприще. Голямо Благодаря, че през годините и до днес, давате своя безценен принос за успешното справяне с тази нелека задача“, се казва в поздравлението от кмета.

   Бившите директори  Златозар Драганов (ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“), г-жа Трифонова (СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“), г-жа Тодорова (АГ „Гео Милев“), г-н Иванов (СУПНЕ „Фридрих Шилер“), г-н Аврамов (СУ „Възраждане“), Минко  Цочев (СУ „Христо Ботев“), г-жа Иванова (ПГ по облекло „Недка Иван Лазарова”) и г-н Йончев (ПГ по химични технологии и биотехнологии „Проф. Димитър Баларев“ благодариха за оказаното внимание. Енчо Енчев изрази признателност за тяхната всеотдайност: „Вие сте работили честно и достойно. Тази среща е начин да засвидетелстваме уважението си към Вас“, добави той.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама