Днес е : Събота, 30 Май 2020

Албена е сред 10те най-добри СПА дестинации на Hot Spring SPA

Публикация 02 Dec, 2019 / akcent.bg

   Ваканционно селище Албена беше отличено като една от най-добрите СПА дестинации от престижния фестивал Hot Spring, който се проведе за четвърта поредна година в Китай. Сред отличените са още три комплекса в Европа – Хевиз, Унгария; Виши, Франция и Бад Пирмот, Германия.

   Това е поредното отличие за Албена като СПА дестинация, след като в началото на годината комплексът беше отличен като най-иновативна СПА дестинация в Европа, а през септември получи и награда за най-добра СПА дестинация в България.

   Комплексът разполага с четири СПА и меди центъра: „Медика Албена“, „Елементс СПА“ във „Фламинго Гранд Хотел и СПА“, „Сенсис СПА“ в „Маритим Хотел Парадайс Блу“ и „Ралица“ в хотел „Примасол Ралица Суперор“. Всички те са оборудвани с високотехнологична апаратура, а в тях работят доказани специалисти. Благоприятните природни условия в района, чистият въздух и здравословната храна са основните фактори, които привличат гостите на комплекса да се възползват от разнообразните СПА и медицински процедури, които СПА центровете предлагат.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама