Днес е : Събота, 30 Май 2020

Предлагат Бедрос Пехливанян за общински председател на ГЕРБ в Русе

Публикация 01 Dec, 2019 / Румен НИКОЛАЕВ

Изпълнителната комисия ще решава за оставката на Росен Даскалов и предложението председателят на групата общински съветници да поеме общинското ръководство

   Бедрос Пехливавян ще бъде предложен за временно изпълняващ длъжността Общински председател на ГЕРБ в Русе. Това е станало в събота на заседание на общинското ръководство. Новината потвърди пред Акцент.БГ Пехливанян, като особено държеше да стане ясно, че е приел да заеме тази длъжност за няколко месеца до провеждане на изборните събрания на ГЕРБ. Бедрос Пехливянян е и председател на групата общински съветници от партията на Борисов.

  Предложението ще бъде представено на предстоящото заседание на Изпълнителна комисия на ГЕРБ в София, като преди това трябва да бъде разгледана оставката на Росен Даскалов.

  Даскалов  реши да се оттегли от ръководния общински пост, след като Диана Иванова не успя да се пребори за кметския стол.

Коментари

Манолов  
18:29:38 / 2019-12-01

Уважаеми редактори,бих си позволил да направя малка корекция в заглавието на статията ви.Не предлагат,а предлага Нунев Пехливанян за най -високия пост в пп-герб тук в Русе.След осемнадесет месеца,са изборите за наши представители от 19-МИР за 45-тото НС.Този път аз и моите приятели,ще се въздържим от досегашната си подкрепа,защото експериментите,трети по ред,не носят нищо положително към което се стреми председателя на централното ръководство на управляващата партия.

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама