Днес е : Петък, 15 Януари 2021

Предозиране: Изпаднал в криза футболен отбор даде предизборно рамо на ГЕРБ в Русе

Публикация 01 Nov, 2019 / akcent.bg

   Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува посланията на управляващите, партиите, държавните институции, частни сдружения или пиари. Рубриката на "Дневник" "Предозиране" започна със събиране на абсурдите на посланията в хода на предизборната кампания през 2014 г., но продължава и след това с нови сюжети.

  Изпадналият в тежко финансово положение "Дунав" (Русе) беше въвлечен в надпреварата на местните избори чрез обещание от ГЕРБ за "спокойното и победно бъдеще". Залогът е средства за оцеляване срещу публична подкрепа в полза на кандидата на партията Диана Иванова срещу Пенчо Милков от БСП два дни преди балотажа.

   От пресцентъра на ГЕРБ изпратиха съобщение, придружено от видео, в което се хвалят, че треньорът, футболистите и ръководството на футболния клуб са заявили "мощна подкрепа" за кандидата на ГЕРБ.

   "В момента "Дунав" се представя добре, но има бъдеще само ако русенци изберат Диана Иванова за кмет", заявява треньорът Людмил Киров във видеопосланието. В него са се включили и футболисти. "Това е моят кмет. Аз ще гласувам за Диана Иванова", казва капитанът Диян Димов. Съотборникът му Мартин Ковачев се присъединява: "Аз вярвам в Диана Иванова и ще гласувам за нея. Гласувайте и вие.

   В съобщението се казва, че предприемачът Росен Даскалов, който ръководи местната партийна структура, се ангажирал да осигури финансиране от страна на русенския бизнес "за спокойното и победно бъдеще на "Дунав". През август се разбра, че дружеството, представлявано от Даскалов, изпълнява поръчка за ремонт на автомобилите на Община Русе.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама