Днес е : Петък, 15 Януари 2021

Нунев: Очакваме подкрепа за Диана от всички русенци!

Публикация 31 Oct, 2019 / akcent.bg


 

   -  Г-н Нунев, от местната коалиция „Съюз на демократичните сили“ обявиха, че подкрепят Диана Иванова за балотажа. Ще успеете ли да се разберете, и да има дясно управление в Русе?

Категорично заявяваме: Ще управляваме заедно.

   -  Каква е цената на обединението?

  Не сме се пазарили, цената на обединението за балотажа е ясна - да изпълняваме десни политики и да не допускаме ляво управление. Ние сме партньори в Европарламента, в ЕНП сме заедно със СДС,  и е съвсем естествено да приемем тяхната подкрепа. Подкрепата на дясното пространство, което да контролираме.

  -  Откъде още очаквате подкрепа?   

  Очакваме подкрепа и от всички в център – дясното пространство, от всички русенци. От всички, които искат Русе да продължи да се развива с още по-високо темпо.

   Има едно съвпадение в деня на вота -  тридесет години от демократичните промени в страната.

   Няма нищо по-естествено днес, 3 дни преди изборите за кмет на Русе да сме заедно един до друг, с колегите от Съюза на демократичните сили, защото точно на 3 ноември преди 30 години бе първото скандиране „Демокрация“ пред Народното събрание.А Русе е градът с огромен принос за българската демокрация, нали ?

   Русе започна промените, София ги затвърди. На 14 декември 1989 г., в София смениха член първи. СДС започна политическата промяна, а ГЕРБ направи зримата промяна в България. Въпрос на чест е на тридесетата година от демократичните промени да сме заедно един до друг ГЕРБ и СДС, двете партии от ЕНП, за да спечелим на втори тур и да не даваме града на българските социалисти, които да ни върнат 30 години назад.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама