Четвъртък, 18 Юли 2024

Успешен старт на мъжкия отбор на СКТМ Дунав Русе

Успешен старт на мъжкия отбор на СКТМ Дунав Русе
Публикация   29 Окт, 2019   /     akcent.bg   /     827

   С четири победи от четири мача стартира мъжкия отбор на СКТМ “Дунав” Русе в началото на  новия сезон 2019/2020.

   Треньорът Петър Петров гласува доверие на пет състезателя на проведения кръг във Варна. Отборът се състои от националния състезател Теодор Александров, новопривлечения доскоро национален състезател Кирил Попов, играещия треньор Стефан Лъвчиев и юношите на клуба Огнян Тодоров и Константин Камбуров.

   В първия мач русенци победиха дебютанта във Висшата лига “Роко” Шумен с 4:1. Втора победа записаха срещу “Стоянстрой” Пловдив ,отново с 4:1. Третата победа бе над “Боровец” Горна Оряховица с 4:1 и последната победа бе срещу “Чоо” Пловдив с 4:1.

   Като цяло треньорът Петър Петров е доволен от представянето на отбора, залагайки в два от мачовете на юношата Огнян Тодоров, който показа добра игра в дебюта си във Висша лига мъже.

   На 23 и 24 ноември ще се проведе следващия кръг от Висшата лига, като домакин ще бъде град Дупница. Отборът там ще играе с “Металик” Перник, “Комфорт” Варна и с втория във временното класиране “Марек-Дигеста” Дупница.

   Благодарение на фирма “Доминекс ПРО” клубът е в много добро състояние и бе възможно сформирането на този боеспособен мъжки отбор!

Тагове : тенис на маса ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha