Днес е : Вторник, 2 Юни 2020

Георги Миланов: Оставям Община Иманово с 3 млн. остатък, имам сили и идеи за нови успешни проекти

Публикация 25 Oct, 2019 / akcent.bg

Кандидатът за кмет трети мандат на Община Иваново Георги Миланов закри кампанията си в Пиргово, представи и кандидатът за кмет на Пиргово Гинка Василева

Оставям Община Иваново с 3 млн. лева преходен остатък. Това не съм го заявявал досега, за да не звучи предизборно. Вие решете кой да управлява и слез 27 октомври и как ще изхарчи този солиден финансов запас.

   Тази пари са ваши, те са наши, а Вие имате пълното право да прецените кой да ги управлява. Това каза кандидатът за трети мандат за кмет на Община Иваново Георги Миланов на закриване на предизборната кампания на ГЕРБ. В изпълнената зала на Културния дом симпатизанти и жители от общината присъстваха и всички кандидати за кметове на Община Иваново, както и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

  Предвидили сме закупуване на техника, каквато има в един- два града в България за поддръжка на залените площи и гробищните паркове, каза още Миланов.

   По преходен остатък Община Иваново е на трето място, което по стабилност я слага на в челната шестица в страната. Това обяви общинският председател на ГЕРБ Никола Пеков.

   Георги Миланов благодари за съвместната работа на досегашния кмет на Пиргово Илиян Бодуров и даде думата на новия кандидат- акушерката Гинка Василева.

  Сред приоритетите, които тя начерта в бъдещото и управление на населеното място бе поетапна рехабилитация на общинската пътна мрежа, поддръжка на гробищния парк. Василева обеща и пълно възобновяване и модернизиране на стадиона, възобновяване на т.н. селски чешми. Акцент в дейността и ще бъде и работата с възрастните хора и хората с увреждания.

   Кандидатът за кмет на Пиргово обеща открито управление и прозрачност на управленските процеси, финансова стабилност и бюджетна дисциплина.

   Миланов говори и за важността на малките населени места, от които е произлязло народното творчество и колко е важно то да се съхрани. Затова и общината ще помага връзката между старите хора, които го знаят, да предадат на деца и внуци.

 Миланов неколкократно пожела присъстващите да подкрепят с бюлетина №43 всички онези, които вярват във възможностите  на екипите на ГЕРБ по места, които в предните два мандата са успели да привлекат и усвоят 90 млн. лева без нито лев финансова санкция за подобряване на жизнената среда в Общината.

  Последва свободен разговор с хора, които имаха различни въпроси и които получиха удовлетворяващи отговори.

   Присъстващите се насладиха на жива музикална програма, участници в която бяха местни самодейни състави.

Коментари

Още Новини

Реклама

Реклама