Днес е : Събота, 23 Януари 2021

Защо само Галин Григоров може да победи ГЕРБ?

Публикация 25 Oct, 2019 / akcent.bg

Искрен Веселинов: Да подкрепим Галин Григоров за кмет!

   Краят на кампанията е. Истерия от обещания и прогнози за балотажа в Русе и за евентуалните участници в него... Според последното социологическо проучване Галин Григоров води, но това изобщо не е успокояващо. Истината е, че тримата кандидати: на ВМРО, ГЕРБ и БСП се движат в пакет. Всеки от тях може да участва или да отпадне от балотажа – ниска активност, при която твърдият партиен електорат решава, или купен и корпоративен вот могат да променят в последния момент крайния резултат.

   Затова е нужна пълна мобилизация на всички, които искат промяна в Русе! Ефективен носител на тази промяна може да бъде и е само кандидатът на ВМРО – Галин Григоров.

   Без да отричаме качествата на нито един от кандидатите, логиката на тези избори е проста:

   Ако до балотажа се добере някак Пенчо Милков, ГЕРБ ще мобилизират антикомунистическия вот (още повече с миналото на дядо му, като инквизитор на БКП) и победата им изглежда съвсем сигурна.

  Елеонора Николова няма шанс да се класира и гласуването за нея косвено помага за балотажа, описан по-горе. Същото се получава, ако се гласува за кандидат на някоя от малките формации.

   Единствено полезен е вотът за кмета на ВМРО – ГАЛИН ГРИГОРОВ. Само той може да получи подкрепа от целия политически спектър и на балотажа за него да гласуват и леви, и десни, и останалите желаещи промяна на досегашния модел на управление на общината.

   Затова призоваваме всички да гласуват с разум! Нека подкрепят своите фаворити за общинския съвет– все едно от коя листа са, но ЗА КМЕТ ДА ЗАЛОЖАТ НА ГАЛИН ГРИГОРОВ.

   И като кмет той за пореден път ще докаже, че умее да ОБЕДИНЯВА хората. Защото, ако не спрем игрите на леви и десни, на свои и чужди, няма как да създадем онова единство в полза на Русе, което е нужно за просперитета му.

           Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Коментари

Маринов  
11:01:55 / 2019-10-27

3.5% за "големият патриот","смъртта" на циганите Анг. Джамбазки,кандидат не за къде да е,ами за столицата София! Мисля,че българите помъдряха,станаха по големи реалисти,затова днес ще отделят зърното от плявата.Демагогията,популизма,досегашното "оръжие"на псевдо демократите у нас,ще отстъпят на твърдата мотивация на сънародниците ми,които утрешния ден,не им е безразличен.Днешните избори,са своеобразно състезание.Бог ще реши,да победи този,който е най любим на себеподобните си!

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама