Днес е : Четвъртък, 13 Август 2020

Пенчо Милков: Дайте шанс на промяната, за която всички копнеем

Публикация 24 Oct, 2019 / akcent.bg

"През последния един месец вашата енергия ме изпълни с решителност. Тя ми даде сили да проправям път през препятствията в името на една кауза: Русе", с тези думи се обърна към граждани, поддръжници и симпатизанти кандидатът за кмет на Русе Пенчо Милков, издигнат от местна коалиция "БСП за България".

   Със  заключителен концерт – спектакъл кандидатът за кмет на Русе Пенчо Милков и коалиционните партньори от МК "БСП за България" обявиха финала на предизборната си кампания. На спектакъла присъстваха народните представители от БСП Крум Зарков и Георги Стоилов, кандидатите от листата за общински съветници и кандидатите за кметове на малките населени места от коалицията.

   "Това беше месец на десетки срещи, на запознанства с хиляди хора; месец, в който се сменяха много емоции, защото разговорите с вас не бяха лесни. Видях много хора, които са загубили надежда да се борят и такива, които никога не са влизали в битка, но всички те искаха едно – копнееха за промяна", сподели Милков с аудиторията.

   Социалистът подчерта, че подкрепата на съгражданите му е най-точният знак, че се движи по верния път, но успоредно с нея е трябвало да се бори и с много непочтени атаки. Привидно позитивната кампания на повърхността, се е оказала омърсена от стремежа да се удари конкурента на всяка цена. Русенци обаче не могат да бъдат подведени, смята Милков. Те знаят, че промяната, за която се борят той и поддръжниците му изисква достойнство, принципи и уважение към хората.

   "Моята кауза е Русе, а принципите ми на работа са прости, но категорични – единение, компетентност, прозрачност и почтеност. Именно тази стабилна основа плаши онези, които надигнаха черната вълна срещу нас. Нуждата от промяна е не просто видима, тя се усеща с всяка глътка русенски въздух. Време е за категорични действия", призова Милков жителите на Русе.

   "Радвам се, че в тази битка не съм сам. Гордея се с хората от листата на коалицията ни за общински съветници. Те са компетентни, смели, дръзновени и енергични, обединени от желанието си да се грижат за Русе. Затова бъдете смели в избора си. Не се поддавайте на натиск и манипулации. Знайте, че в момент на избор гласът на всеки  - млад или стар, богат или беден – има еднаква тежест. На 27-ми октомври подкрепете мен и листата за общински съветници на местна коалиция "БСП за България" с номер 71 в интегралната бюлетина. Дайте шанс на промяната, за която всички копнеем, защото обичаме Русе."

   С бурни аплодисменти присъстващите засвидетелстваха подкрепата си към Пенчо Милков и скандираха "Победа!". Концертът продължи с изпълнения на певчески и танцови школи от Русе.
   Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама