Днес е : Събота, 24 Юли 2021

Госпожо Иванова, спрете гнусната кампания във ваша полза.

Публикация 24 Oct, 2019 / akcent.bg

   До г-жа Диана Иванова – кандидат за кмет на община Русе, издигнат от ПП „ГЕРБ“

                 ОТВОРЕНО ПИСМО

от Иво Пазарджиев – водач на листата на „ВМРО – Българско национално движение (НФСБ)“

         УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ИВАНОВА,

  Веднъж вече Ви сезирах за този проблем от ефира на едно телевизионно предаване. Смутеното Ви изражение и обърканият отговор приех за доказателство, че наистина не знаете какво върши вашият щаб като черен пиар. Отпечатани са десетки хиляди книжки, в които е накърнено достойнството и са злепоставени опонентите Ви. Единият бил внук на убиец по време на тоталитарния режим. Другият кандидат е описан като „червена бабичка“ на 90 години, а той дори все още няма навършени 70!  Нашият кандидат има за грях, че носи черни костюми и от това се правят неадекватни заключения. Прекрачени са всяка мярка и добър тон, а повечето от твърденията са само засукани и напудрени лъжи. Единствено Вие и още един кандидат за кмет сте целите в бяло.

  Вие заявихте пред телевизионна аудитория от цяла България, че сте против този стил и няма да го допуснете. Действително два дни въпросните книжки бяха спрени от разпространение. За съжаление, само за толкова... Сега отново градът е залят с тях. Обръщам се към Вас с един-единствен въпрос: Защо го правите? Всички знаем, че проучванията не са добри за Вас и нямате шанс да бъдете избрана за кмет на Русе, но това повод ли е да се нарушават така грубо моралът и нормалните човешки отношения? Стратегията на Вашата партия ГЕРБ и на ментора Ви, който е родом от Бяла, е да бълват лъжи. Крайната цел е ясна – да отвратите хората от всички политици и да ги откажете да гласуват. Това обаче не е нещо непознато. Отново разчитате на циганския вот и на партийните талибани да решат изборите, но този път няма да се получи. Русенци искат промяна!

  Уважаема госпожо Иванова, обръщам се към Вас за пореден и последен път: властта не е всичко – спрете се! Вярвам, че у Вас е останало нещо от присъщата почтеност на българските учители. Изборите ще минат, а Вие отново ще живеете в нашия град и ще носите позора не на загубата, а на нечестната игра!

           С уважение!

   Иво Пазарджиев

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама