Концерт в подкрепа на Галин Григоров: Всички заедно ОБЕДИНЕНИ да работим и да усетим промяната в Русе!

Концерт в подкрепа на Галин Григоров:  Всички заедно ОБЕДИНЕНИ да работим и да усетим промяната в Русе!
Публикация   23 Окт, 2019   /     akcent.bg   /     1003

  

   Кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров, издигнат от местната коалиция „ВМРО-Българско национално движение(НФСБ)“, подари на русенци незабравим концерт  в Зала „Филхармония“, известна на русенци и като Дом на културата, където дойдоха много негови симпатизанти, приятели, поддръжници и стотици граждани.

   С този концерт в подкрепа на Галин Григоров и за съветници, патриотите се обърнаха към русенци с посланието всички ОБЕДИНЕНИ да гласуват на 27 октомври с №73 в интегралната бюлетина. И да направят свой смислен избор не само за кмет, но и от професионално подготвената листа с кандидатите на коалицията за нов общински съвет. Концертът започна с  рецитал на младежка сцена  "Артистисимо" по стихове от книгата "Хайдушки копнения" на големия български поет и драматург, македонски войвода и поборник Пейо Крачолов Яворов.

   В началото на вечерта народният представител от Русе Искрен Веселинов отново представи с няколко встъпителни думи Галин Григоров като най-достойната и респектираща опонентите му кандидатура, за да може Русе да тръгне по нов път на развитие и да потърси смислени ориентири към своето икономическо и културно възраждане от 10-годишното статукво. Най-после градът да се освободи от хегемонията на мълчаливото разбирателство и съглашателство между две големи политически сили, задушили инициативата и предприемчивостта на  русенци.

   „Ние показваме това, което винаги сме показвали – ясна визия за управлението и лица, които също винаги са били ангажирани с проблемите на съгражданите си. Ние винаги сме били в опозиция на този политически картел, в който никога не може да се разбере кое е ляво и кое е дясно. Така за 10 години Русе се превърна в окупационна зона, в която само определени хора имат достъп до услугите на общината, до обществените поръчки, до назначения в общинската администрация. Нашата основна заявка в тези избори е, че ще спрем да делим хората. Неслучайно нашият кандидат за кмет Галин Григоров избра за свой девиз на кампанията думата О Б Е Д И Н И Т Е Л. Защото Русе има нужда от съживяване, но на базата на общите усилия на русенци, на базата на едно излизане от зоната на противопоставянето и ОБЕДИНЕНИЕ на цялата енергия на обществото“, подчерта Искрен Веселинов и покани на сцената Иво Пазарджиев, водач на листата на кандидатите за нов общински съвет, да представи поименно своите достойни колеги, които също ще се борят за доверието на русенци и за по-сериозно представителство в местния парламент.

   След представянето на общинската листата на патриотите към гражданите се обърна кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров: „ Благодаря на всички за огромния интерес и уважението към нашата среща. Искрени извинения на още толкова хора, колкото сега са в препълнената зала, които не можаха да влязат, за да чуят нас и изпълнението на обичания дует „Ритон“. Всъщност, приятели, преди 20 години ние за първи път имахме общински съветник и това беше Искрен Веселинов. Тогава ние бяхме една малка формация, на която никой не гледаше сериозно...Започнахме с един съветник в общинския парламент, след това с двама, след това с шестима. Така от една малка партия ние се превърнахме  в сериозен фактор на обществения живот в Русе, за да стигнем до днес и да предложим на русенци заедно, ОБЕДИНЕНИ да потърсим нови пътища към просперитета на обичания от всички ни град“, подчерта Григоров и сподели част от своите виждания и нови моменти във визията си за управление на Русе, които са резултат от многобройните му предизборни срещи с хората. „За нас са важни и глобалните, стратегически цели, и малките, ежедневни проблеми на Русе...Ще създадем специален фонд „Общински жилища“ за млади семейства, а за да преодолеем постепенно демографската криза ще направим безплатни яслите и детските градини за  малките русенчета“,каза Григоров под бурните аплодисменти на публиката. По-нататък кандидатът за кмет очерта своите виждания за ефективно, а не само видимо, откъм лъскавата страна, ефектно управление на Русе. Показността да отстъпи място на  справедливите и навременни решения на проблемите в малките населени места и в отдалечените квартали на общинския център. Да се мисли в перспектива и в мащабност, които ще окуражават хората, ще им дават реална представа за действията на общинската администрация и за грижата на градоначалника и неговия екип, за да е смислен делника на всички и всички заедно ОБЕДИНЕНИ да усетят промяната в стила и начина на управление.

   „Нашето искрено желание е на 27 октомври заедно да докажем, че можем да живеем по нов начин, по-смислено и по-достойно от вчера, истински градивно днес, за да е градивен животът и на децата ни. Затова гласувайте с №73 в интегралната бюлетина. Това е мъдро решение и това решение няма да ви подведе, аз Ви обещавам, че заедно ще успеем!“, каза в заключение Григоров.

   Председателят на „ВМРО-Българско национално движение“ Красимир Каракачанов остана верен на ораторските си умения и затова се обърна към русенци в зала „Филхармония“: „ Не чакайте Галин да спечели ей така, от само себе си кметската надпревара. В оставащите дни нека всеки един от нас чрез приятели, роднини, съседи, заедно да се опитаме да преодолеем онова, което другите опоненти предлагат – едните да ни убеждават, че могат да управляват така, както управляваха през последните осем години. И другите, които сметнаха, че и през Русе могат да търсят политически реванш, какъвто търсят и в София. Ние разчитаме на убеждението на всички граждани, че Русе заслужава по-добър живот от познатите схеми. Ето затова е нашата кандидатура на ОБЕДИНИТЕЛЯ Галин Григоров (бурни ръкопляскания!)...“Затова – подчерта Каракачанов- на 27 октомври се ядосайте в добрия смисъл на думата, отидете до урните и гласувайте, за да не се ядосвате на 28 октомври, ден след това!“

    След скандирания за успех и за победа в зала „Филхармония“ започна невероятен и непрекъснато аплодиран концерт от нови песни и обичани хитови изпълнения в нови аранжименти на Катя и Здравко от дует „Ритон“.

      Купуването и продаването на гласове е престъплениеКоментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha