Днес е : Петък, 16 Април 2021

Галин Григоров: Обединени всички да живеем по-добре утре, отколкото днес

Публикация 05 Oct, 2019 / текст и снимки: Румен Николаев

В тържествена обстановка залата  на Операта събра членове и симпатизанти на ВМРО- БНД, граждани, които дойдоха на официалното откриване на предизборната кампания на местната коалиция ВМРО- НФСБ и най-вече на представянето на кандидата за кмет Галин Григоров.

  Дошлите да чуят и видят кандидата за кмет и кандидатите от пълната листа за общински съветници получиха един стилен за русенската публика подарък- оперен концерт на солистите и на смесения хор на Държавна опера- Русе с диригент Стелияна Димитрова- Хернани.

  В началото народният представите и зам. председател на ВМРО, председателят на парламентарната комисия по регионално развитие Искрен Веселинов изрази убеждението си, че Русе вече ще има кмет в лицето на Галин Григоров, който да реализира прогресивните и прагматични идеи на патриотите.  Възраждането на Русе, за което се борим вече 10 години, има реален шанс да се случи с кандидатурата на Григоров, който е приел да бъде и обединител на гражданите на Русе.

   Русе винаги е имал огромно значение за България  и града ни може да бъде пример в духовно и икономическо развитие, който може да оттласне страната от дъното на класациите, в които се намира, акцентира Веселинов и посочи кандидатът за кмет на ВМРО като носител на алтернативата на досегашното управление.

  Изборът откриването на предизборната кампания на ВМРО е съзнателна инициатива, която има и за цел да подкрепи оперно- музикалното изкуство в Русе, което се радва на традиция и интерес. Григоров изрази задоволство от факта, че говори от сцената,  „където са реализирани световни премиери  и спектакли, които са записани със „златни букви“ в музикалната съкровищница на България и Европа“.

   Ще работя русенци да получат, ако бъда подкрепен и избран за кмет, по-високо качество на живот и по-висок стандарт, обеща Григоров. Както и да решава всички проблеми в инфраструктурата на града, екологията, кварталите на града и на малките населени места. „Целта ми като кмет напълно съвпада с желанието на всички русенци да живеем в един по-хубав град, в който животът да бъде по-добър”.

   Адвокатът Иво Пазарджиев, който е водач на листата на коалицията за новия общински съвет, представи поименно всеки един от  кандидатите. За градивно присъствие в местния парламент ще се борят достойни и знакови русенци, като половината от кандидатите са от т.нар. „гражданска квота“. В листата има представители на различни професионални гилдии и на успешно реализирани хора в своите професии.

Местната коалиция „ВМРО – Българско национално движение (НФСБ)“ издига кандидати за кметове и в малките населени места – Божидар Стоилов в Сандрово, Ивайло Стефанов в Червена вода, Петър Петракиев в Просена, Румен Минков в Николово и Калоян Терзиев в Тетово.

   В концертната програма   участие взеха:  Мариана Цветкова, Галина Стоянова, Владислава Гарвалова, Петя Цонева, Нели Кравченко, Глория Кънева, Стоян Стоянджов, Момчил Миланов, Емил Желев, Владимир Маринов, Иван Пенчев.

   КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама