Днес е : Петък, 16 Април 2021

С грижа и отговорности за утрешните стопани на Русе

Публикация 04 Oct, 2019 / akcent.bg

   Кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров, издигнат от местната коалиция „ВМРО- Българско национално движение(НФСБ)“ проведе среща с майки от Русе на една от построените през това лято с негово съдействие детски площадки в района на ул. „Света Гора“.

   В началото на лятото на това място е имало бурени и захвърлени отпадъци. Подходящата намеса на Григоров и активната, настоятелна позиция на майките и семействата от квартала, са в основата на една сполучливо реализирана обществена кауза, подчерта в началото на срещата Григоров. На препълнената с деца, майки и бащи площадка бяха дискутирани и други проблеми, освен конкретните архитектурно-строителни несъответствия с предварителните планове за изграждане на пространството. Стана дума и за липсата на достатъчно детски площадки и повече подходящи   места за отдих в кварталите,  които могат да ползват не само младите семейства, но и русенци от всички възрасти. Григоров разговаря с хора от квартала и за други социални и ежедневни проблеми  в общинския център.

   „Готов съм винаги за сериозен и конструктивен диалог с тези пораснали момичета, наши дъщери, защото те вече имат свои семейства, свои грижи и достатъчно основателни причини да търсят помощ на всички равнища. Беше много хубава среща, имаше взаимност, доверие и откровеност в обменените мнения. Много майки ми се обадиха вечерта, за да ми благодарят за проявеното внимание, защото наистина  отделих колкото е необходимо време, чух и записах всяко предложение. Тези дискусии от „живия“ живот са изключително полезни и дават много повече от показните мероприятия и от кабинетните стратегии върху ежедневните проблеми на русенци“, смята Галин Григоров.

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама