Днес е : Петък, 21 Февруари 2020

Лора Асенова от Бяла Слатина стана "Мис България Свят 2019"

   На изискана церемония в хотел „Рамада“ в София бяха избрани новите „Мис България“ за „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ 2019. Пред отбрана публика 23 представителки от цялата страна се впуснаха в съревнование за най-желаните корони на националния конкурс „Мис България Свят 2019“. В рамките на надпреварата бяха избрани общо 7 български красавици, които ще представят българските обичаи и традиции на седемте най-големи конкурса за красота в света. „Мис България Вселена 2019“ стана 25-годишната Лора Асенова от Бяла Слатина, с височина 1.70 см и мерки 86-58-86. Тя ще представи България на най-престижния американски формат за красота „Мис Вселена 2019“ в края на годината.

   „Настъпи един дългоочакван момент, за който мечтая още от дете. Получих шанса да представя страната ни на най-мащабния конкурс за красота в света Мис Вселена #MissUniverse, като спечелих „Мис Вселена България 2019“. Изключително съм щастлива и развълнувана. Искам да благодаря на всички, които вярваха в мен и ме подкрепяха. Благодаря и на всички организатори и журито за гласуваното доверие”, заяви в личния си профил в социалните мрежи Лора Асенова.

   „Мис България Свят 2019“ стана Марго Купър ,на 26 години, българка с руски корени. Тя ще представи България на 69-ото издание на най-стария и голям конкурс за красота в света „Мис Свят 2019“ през декември в Лондон, Великобритания.

   За техни призьорки се класираха „Мис Гранд България 2019“ Виктория Васева, на 23 години от София, която ще представи страната ни на международния конкурс „Мис Гранд Интернешънъл“ през октомври в Каракас, Венецуела.

   „Мис Туризъм България 2019“ стана Фани Апостолова, на 18 години от Плевен. Тя пък ще представи страната на международния финал на конкурса „Мис Туризъм Свят 2020“ в Гуанджоу, Китай.

   „Мис Азия Глобал България 2019“ стана Ева Добрева, на 19 години от Варна, която ще участва в международния финал на конкурса „Мис Азия Глобал 2019“ през ноември в Кочин, Индия.

   Всички победителки бяха наградени с корони, инкрустирани със злато, сребо и скъпоценни камъни, както и с пътувания по избор до Минск, Беларус, и Инстанбул, Турция. Победителките получиха и ВИП ваучери от Victoria Spa, и подаръци от Kwiat и Cristal Zone.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама