Днес е : Понеделник, 1 Март 2021

ГЕРБ – Две могили откри предизборната кампания с водосвет

Публикация 29 Sep, 2019 / akcent.bg

    Тази сутрин бе открита предизборната кампания на ГЕРБ в община Две могили с водосвет в храма на манастира "Света Марина" в Каран Върбовка. Народният представител Светлана Ангелова пожела на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в община Две могили, на кандидата за кмет на общината Божидар Борисов и кметовете на кметства да водят позитивна кампания, в която да бъдат конструктивни в диалога с гражданите, отворени за техните предложения и в същото време да поемат реалистични ангажименти, съобразени с приоритетите в предизборната програма.
„Гордея се, че съм водач на отбор от достойни хора, професионалисти в своята сфера, обичащи Две могили и готови да работят за развитието му с хъс и ентусиазъм. Влизаме в предизборната кампания със самочувствие и увереност. Ще се срещаме очи в очи с хората, както сме го правили и досега. По време на кампанията ни ще представим своята програма, ще търсим мнението на съгражданите ни, ще бъдем честни и откровени”, каза кандидатът за кмет на община Две могили от ПП ГЕРБ Божидар Борисов. Той подчерта, че мотото на ГЕРБ в тази кампания е „Работа за Две могили” и продължи: „а също и вяра в собствените ни сили, надежда в доброто бъдеще на нашата община, любов и гордост, че живеем в най – красивия кът на нашата родина”.
   Според водача на листата Христина Ефтимова в листата на ПП ГЕРБ младостта и опитът си подават ръка. „Учители, инженери, лекари, икономисти, експерти в социалната сфера – хора на различна възраст и с различни професии, обединени от желанието си Две могили да се развива и просперира“, подчерта тя.
Светлана Ангелова призова в заключение всички да работят като един екип за категорична победа на 27 октомври с номер 43 в бюлетината.

    http://www.gerb.bg/bg/news/region-ruse-10.html

   Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама