Днес е : Сряда, 31 Май 2023

Триумф на красотата: За тежката корона на една Мис

Публикация 29 Sep, 2019 / akcent.bg

7 красавици ще представят страната ни на седемте най-големи конкурса за красота в света

   Скорошна класация показа, че българките са в Топ 5 на най-красивите жени в света. Новите носителки на короните - "Мис България Свят" и "Мис България Вселена" бяха избрани през изминалата седмица на стилна церемония в столицата. 23 представителки от цялата страна се впуснаха в съревнование за желаните корони. В рамките на надпреварата бяха избрани общо 7 красавици, които ще представят страната ни на седемте най-големи конкурса за красота в света.

   "Конкуренцията беше голяма, но вярвам, че се представихме добре. Последните конкурси са с над 130 участнички от 130 различни държави. Конкурсите са в рамките на около месец продължителност", каза в ефира на "Събуди се" Лора Асенова.

   Страстта на Фани е пеенето, а Виктория работи като професионален модел. Освен, че е била обявена за най-красива българка на Северозапада, Лора се занимава с нещо различно от конкурсите за красота. "Винаги съм обичала математиката и реших да се насоча в тази насока и бих се върнала. Моята несбъдната мечта е да бъда лекар, а след конкурса ще се насоча към психология", споделиха Асенова и Васева.

   Апостолова не пее професионално, но пък харесва поп музика. "Занимавам се с други неща, въпреки че харесвам поп музиката. След 12 клас обаче мисля да следвам дентална медицина", каза още тя.

Коментари

Реклама

Реклама