Днес е : Понеделник, 1 Март 2021

Два пъти повече общински съветници очаква Младежкото обединение в БСП

Публикация 29 Sep, 2019 / akcent.bg

   На редовно заседание на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП, младите социалисти акцентираха върху предстоящите местни избори. Те обобщиха броя на младите кандидати за кметове на общини и райони, както и кандидатите за общински съветници.

   „Започваме предизборната кампания изключително обнадеждени. Имаме два пъти повече кандидати за общински съветници на възраст до 35 г. спрямо предходните избори. Очакваме на 27- ми да се поздравим и с между 200 и 250 избрани млади общински съветници. Не бива да пропускаме и кандидатите за кметове, сред които имаме и 21 представители на Младежкото обединение. Това е ясен знак, че БСП се обновява и дава шанс на младите хора. Пожелавам успех на всички кандидати и вярвам, че именно ние имаме решенията за всяко населено място.” Това заяви председателят на Младежкото обединение в БСП Николай Бериевски. 

   Зам.-председателят на МО в БСП Атанас Атанасов обясни, че тенденцията за подмладяване в БСП продължава и това най- ясно се вижда в удвоения брой на кандидатите за кметове и общински съветници до 35 години в цялата страна. 

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама