Днес е : Неделя, 7 Юни 2020

Оригинални слънчеви очила, диоптрични рамки и аксесоари от SUNGLASSES.BG

Публикация 22 Dec, 2019 / Sunglasses.bg

Стотици модели модни аксесоари от реномирани марки очакват всички посетители на електроният магазин!

След като се появи в интернет пространството през 2017 г., елетронният магазин на русенската компания Гейт.Бг ЕООД е с променен облик и домейн. Като част от развитието си, фирмата презентира нов домейн за основния си електронен магазин.

Под мотото " Brandsoutlet.bg става Sunglasses.bg ", Гейт.Бг ЕООД ребрандира съдържанието на сайта, продаващ основно слънчеви очила и рамки за диотрични очила.
Другата съществена промяна е добавянето на нови категории с артикули - оригинални дамски чанти, бельо и дрехи.

За в бъдеще бранда BRANDSOUTLET ще продължи да съществува, но като портал за аутлет разпродажби на разнообразни оригинални стоки, чрез включването на други дропшипинг партньори и търговци. Специализираната търговия със слънчеви очиладиоптрични рамкичасовници и красиви бижута. ще се осъществява през новия бранд SUNGLASSES.BG.

Както и досега, клиентите могат да избират измежду  над 1000 оригинални артикула от над 25 реномирани марки, всички налични на склад в Русе и готови да зарадват новите си притежатели.

В настоящата ситуация с епидемията от коронавирус, Sunglasses.bg извършва безплатни доставки до адрес, за територията на цялата страна, с право на избор и проба преди заплащнето, чрез куриерска фирма СПИДИ.

Комапнията работи и за територията на Република Румъния, чрез бранда BRANDSOUTLET.RO

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама