Днес е : Петък, 15 Януари 2021

Росен Даскалов се срещна с ръководствата на „Монтюпе“ и Топлофикация- Русе след многобройни сигнали от граждани за въздуха

Публикация 13 Sep, 2019 / akcent.bg

    Общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Русе Росен Даскалов и председателят на групата общински съветници на ГЕРБ в ОбС Бедрос Пехливанян се запознаха през тази седмица на място с работния процес в „Монтюпе“ и ТЕЦ – Русе. В многобройните сигнали и жалби от граждани до ПП ГЕРБ, русенци най-често посочват като потенциални замърсители именно двете дружества.

   Росен Даскалов и Бедрос Пехливанян са разговаряли с ръководствата на фирмите, които са се ангажирали да предоставят на новия общински ръководител линейни графици и планове за конкретните мерки, които ще предприемат в най-кратки срокове за разрешаването на проблема с качеството на въздуха в нашия град.

   „Ще предоставим информацията на обществеността и на компетентните органи в лицето на РИОСВ-Русе и директора Любомир Атанасов и ще настояваме за навременни действия, свързани с чистотата на въздуха. По тази тема, всички ние, гражданите на Русе, които живеем, работим и отглеждаме децата си тук, сме изключително чувствителни“, заяви Росен Даскалов.

   От партията припомнят, че част от новите политики на ПП ГЕРБ е именно отварянето към гражданите и ще очакват както сигнали по всякакви теми, които вълнуват обществото, така и конструктивни предложения. Освен че ще бъдат взети под внимание и на всеки ще бъде отговорено персонално,  най-добрите идеи ще бъдат включени и в управленската програма на кандидат-кмета на ГЕРБ Диана Иванова.
 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама