Днес е : Вторник, 11 Август 2020

Столичният кмет Йорданка Фандъкова сподели идеи с инж. Диана Иванова

Публикация 10 Sep, 2019 / akcent.bg

Акцент в срещата на двете дами беше създаването на перспективи за младите и участието на хората в местното управление

    Столичният кмет Йорданка Фандъкова прие сърдечно инж. Диана Иванова – кандидат за кмет на Русе от ПП ГЕРБ и дългогодишен директор на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе.

   По време на срещата  Фандъкова сподели идеи и добри практики от успешното управление на София. Отговорността към града и хората е мотивацията, която трябва да води един кмет, изтъкна столичният градоначалник. 

   Акцент в срещата на двете дами с доказан професионален опит в системата на  българското образование беше подкрепата на развитието на дигиталното и дуално обучение, създаването на перспективи за реализация на младите хора, стимулирането на дейните и мислещи хора да участват в местното управление с идеите и проектите си.

    Иванова подчерта, че в кметската надпревара  ще заложи на позитивна кампания с ясни послания и конкретни решения на проблемите на гражданите на Русе.

    Кметът Фандъкова и кандидат-кметът Иванова увериха с усмивка, че с упорита работа и обществена ангажираност разчупват стериотипа, а женската грижа, съчетана със силен характер постига неподозирани резултати в управлението на един град.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама