Днес е : Понеделник, 24 Февруари 2020

От Доходното „Островът” се премести в Good foоd

Публикация 04 Sep, 2019 / Румен НИКОЛАЕВ

Известният русенски бизнесмен Илиян Пенев- Мацола подари постановката на Иво Сиромахов на българската общност в Барселона

  Обичаните от всички поданици на Велика България и на европейския Русе Краси Радков, Иво Сиромахов, ансамбъл ,,Чинари'' и актьорите от сатиричния театър София имаха второ участие снощи. След представянето на „Островът” от Иво Сиромахов  /постановка: Съни Сънински , сценография и костюми: Марина Райчинова, музика: Цветан Недялков  С участието на: Красимир Радков, Иво Сиромахов, Пламен Великов, Стела Ганчева, Съни Сънински, Исабел Божидарова/ в Доходното здание вкупом седнаха да отморят и да похапнат във вече превърналото се в звездно заведение Good foоd в центъра на Русе.

  Радков бе топло посрещнат от младия мениджър на заведението Лили Теодорова и местен негов голям приятел.

   Пропусналите поради признатата от актьори и танцьори рехава реклама на постановката почитатели на Радков пък имаха възможността да си направят снимки с популярния артист. Иво Сиромахов пък с охота разказваше за първите си стъпки в публицистиката.

   Пристигналата малко след това компания на русенски бизнесмени се оказа близка до лицето и образа Радков. И от приказка на приказка популярният със своето мецанатство Илиян Пенев- Мацола предложи „Островът” са се премести в Барселона, където българската общност да има възможността да получи глътка БГ самочувсвие и настроение.

   Онези, които не са разбрали или не са успели да гледат снощи постановката, могат да сторят все още това на вечерното представление в Шумен. А онези, които не са се снимали в Краси Радков и Иво Сиромахов, много е възможно това да се случи отново в кулинарния рай Good fod. Или поне с красивите момичета от ансамбъл „Чинари”.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама