Днес е : Вторник, 19 Октомври 2021
ИЗБОРИ "2 В 1" 2021

Бойко Борисов: Албена е пример за успешен бизнес модел

Публикация 24 Aug, 2019 / akcent.bg

   „Албена е пример за успешен бизнес модел. Всеки модел е успешен, когато има стабилен екип, който да стои зад него“ – това бяха думите на министър-председателя Бойко Борисов при откриването на новата мултифункционална зала „Перуника Хол“ във ваканционно селище Албена, която ще бъде домакин на конференции, презентации, сватби, тийм билдинги и много други събития и е с капацитет до 950 места.

   „Ще работим заедно с общините и с туристическите компании, за да им помогнем да доведем повече туристи в Албена“ сподели още премиерът.

   Гости на събитието в Албена бяха и министър Красимир Каракачанов, министър Владислав Горанов, кметът на Варна Иван Портних и други политически и обществени фигури. Приветствие към присъстващите отправи и Радосвет Радев – председател на Борга на директорите на „Албена“ АД. Той подчерта, че не очаква правителството да доведе туристи, но се надява на съдействие при осигуряването на инфраструктура, която да привлече гости от Западна и Централна Европа.

   Днес Албена отбелязва тържествено своята петдесет годишнина. По случай празника вечерта ще има официален коктейл отново в „Перуника Хол Албена“, на който ще присъстват министърът на туризма Николина Ангелкова, както и министърът на околната среда и водите Нено Димов. От 20:00 часа на Откритата сцена до хотел „Добруджа“ предстои кулминацията на тържествената програма. Гостува Софийската опера и балет с мюзикъла „Мамма Миа“. Кулинарите на Албена са подготвили и много торти и други сладки изкушения.

   Вечерта празнична заря ще озари небето над ваканционното селище, което е известно със своята грижа към природата и политика за устойчиво развитие в тази сфера.

Коментари

Емилов  
19:43:47 / 2019-08-25

Успешно събран актива на пп-герб,посрещат първият и голямата му група от сподвижници.Весели физиономии,руси другарки се снимат с "гостите"като за последно.Въобще, във всяка от главите им дрънчи мисълта,че на 27-ми октомври когато са изборите за местно самоуправление трябва да победим,защото иначе си отиваме,този път завинаги.До заветната дата,ще се потрошат пари колкото за половината български пенсионери,които са над милион и триста хиляди.Бог високо,няма как да му се оплачем!

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама