Днес е : Вторник, 26 Януари 2021

Без изненади: ИК на ГЕРБ утвърди Диана Иванова за кандидат кмет на Русе

Публикация 15 Aug, 2019 / akcent.bg

   

   На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ се запозна с проведени номинационни събрания за кандидати за кметове и утвърди Диана Иванова за кандидат за кмет на община Русе. В момента Иванова е директор на Професионалната гимназия по облекло в града.

   Тя е магистър по „Автоматизация на производството“ от РУ „Ангел Кънчев“. Освен това през 2018 г. е отличена с наградата „Директор на годината“ на Синдиката на българските учители, притежава и грамота „Посланик на Русе“ за високи постижения и принос към подобряването на имиджа на Русе и утвърждаването му като модерен и културен европейски център.

   Присъдено й е и почетното отличие „Неофит Рилски“ за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета на МОН

   От направената номинация от новия председател на общинското ръководство на партията Росен Даскалов на номинационното събрание на ГЕРБ на 08-08 т.г. на Диана Иванова повечето участници в партийния форум бяха убедени, че това ще е и официалната номинация, въпреки малкото гласове за директорката.

   Част от обществненото пространство вижда в този ход копиране на модела "Фандъкова", въпреки че времето и даденостите са значително по-различни.

   Снимка" Русе медия

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама