Днес е : Петък, 5 Юни 2020

ГЕРБ номинира сегашните си кметове в Бяла и Борово

Публикация 11 Aug, 2019 / akcent.bg

    Кметът на Бяла Димитър Славов е номиниран от съпартийците си за нов мандат на проведеното  номинационно събрание на ПП ГЕРБ, съобщи за Акцент.БГ областният координатор на партията Пламен Нунев.

   Освен номинацията на Славов са били издигнати кандидатурите на зам. кмета Евгени Димов и на председателя на Об. съвет Мариан Антонов. Двамата  са и така Настоящият кмет е единствената номинация на ГЕРБ за кмет през следващия мандат.

   Славов вероятно ще бъде и водач на листата с общински съветници, както беше и на предходните местни избори. В нея със сигурност място ще намери и сегашният председател на съвета Мариан Антонов.

   20 са номинациите за общински съветници, след отвод на един от предложените са останали 19. Сред номинираните има и имена от гражданската квота, каза Нунев.

   В Полско Косово, Босилковци, Дряновец, Копривец и Лом Черковна ГЕРБ ще издигне свои кандидати,  някои от които ще са нови лица.

   В Пет кладенци, Стърмен, Пейчиново, Ботров и Бистренци  ще се назначава кметски наместник.

  В петък вечер в обновеното читалище са Борово номинационното събрание на ГЕРБ е издигнало кандидатурата също на настоящия кмет Валентин Панайотов. Предложението за него е било единствено и е било направено от представителите на 5-те населени места в общината.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама