Днес е : Събота, 19 Юни 2021
Парламентарни Избори 11.07.2021

Нова Декларация на Общинското ръководство на ГЕРБ Русе в подкрепа на Пламен Стоилов

Публикация 06 Aug, 2019 / akcent.bg

    На свое заседание днес, свикано с цел подготовката на предстоящото номинационно събрание за Местни избори 2019 в Община Русе, насрочено за 08.08.2019 г., Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Община Русе прие политическа декларация в подкрепа на Кмета на Община Русе г-н Пламен Стоилов.

   Ето и пълния текст на декларацията:

ДО

Г-Н БОЙКО БОРИСОВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПП ГЕРБ

ЧЛЕНОВЕТЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ

ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ

От членовете на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Община Русе и от кметовете и кметските наместници от Община Русе, избрани и подкрепени от ПП ГЕРБ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БОРИСОВ,

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ,

    С настоящата политическа декларация заявяваме категоричната си подкрепа за Кмета на Община Русе и доскорошен Общински ръководител на ПП ГЕРБ г-н Пламен Стоилов.

   Днес, след два успешни кметски мандата, г-н Стоилов може да отчете редица постижения, за които винаги досега е получавал нашата подкрепа: За осем години той съумя да изтръгне града от безвремието и даде ясна перспектива за развитието на Русе като проспериращ икономически и културен център; Създаде сплотен и добре работещ екип от професионалисти и въведе ред, прозрачност и дългосрочна стратегия в управлението на Общината; Наложи дух на сътрудничество и търсене на максимално широк консенсус в Общинския съвет, както и на активен диалог с гражданите, бизнеса и медиите; Активно работи за подобряване на инвестиционния климат в града, както и за привличането на нови производства, чрез което Русе възвърна позициите си на индустриален център в страната; Реализира знакови за града проекти, чакани десетилетия наред от русенци, в това число: Възвръщането на европейския блясък на Русе и обръщането на града с лице към река Дунав; Подобрената транспортната свързаност между центъра и кварталите; Цялостната модернизация на общинските училища и детски градини; Завършването на Спортната зала; Обновяването на емблематични музеи и сгради паметници на културата.

   Благодарение на упоритата и всеотдайна работа на г-н Стоилов, Русе достигна до висини, за които до преди няколко години не сме дръзвали дори да мечтаем: Градът ни беше домакин на Световно първенство по волейбол; ФК „Дунав“ се завърна в „А група“ и дори беше на крачка от участие в Лига Европа; През 2016 г. бяхме удостоени с отличието „Европейски град на спорта“; На сцената на „Монбат Арена“ посрещнахме световни величия като Lord of the Dance, Nazareth, Uriah Heep, Foreigner и много други.

   Откакто е в политиката, г-н Стоилов в нито един момент не забрави от къде е тръгнал – запази директния си контакт с хората и остана един от нас! Чрез своите борбеност, енергия и плам, той се утвърди като безспорен лидер и лице на ГЕРБ в Община Русе, отстояващо ценностите и авторитета на партията! Нещо повече – той съумя да изгради една здрава и сплотена структура на партията в Община Русе, която ежедневно, а не само преди избори, работи за решаването на проблемите на хората.

   Отчитайки всичко, казано дотук, и вярвайки в демократичните принципи при функционирането на ПП ГЕРБ, заявяваме пред нашия лидер, г-н Бойко Борисов, както и пред Изпълнителната комисия своята категорична подкрепа за г-н Пламен Стоилов! Благодарение на успешните му два кметски мандата, Русе устойчиво пое по пътя на своето европейско развитие и всяка промяна на този курс би била фатална с оглед изпълнението на важните за нашия град проекти. Заявяваме също така своята готовност да работим за поредната знакова изборна победа на ГЕРБ в Община Русе, защото нямаме желание градът ни да се върне там, откъдето тръгна преди 8 години! Вярваме, че като човек, доказал своите лидерски качества, своя управленски опит и своя висок морал, г-н Стоилов е най-подходящото лице за Кмет на Община Русе и водач на листата с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ!

    С уважение:

 1. Иван Григоров – Организационен секретар на ПП ГЕРБ – Община Русе
 2. Наталия Кръстева – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
 3. Емил Милушев – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
 4. Михаил Павлов – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
 5. Димитър Кънчев – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
 6. Светлозар Симеонов – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
 7. Димо Тонев – Кмет на град Мартен
 8. Божидар Стоилов – Кмет на с. Сандрово
 9. Василена Цанкова – Борисова – Кмет на с. Бъзън
 10. Мариела Йорданова – Кмет на с. Ново село
 11. Невяна Атанасова – Кмет на с. Тетово
 12. Петър Петракиев – Кмет на с. Просена
 13. Ехлиман Етем – Кмет на с. Ястребово
 14. Венета Недева – Кмет на с. Хотанца
 15. Людмила Сапунджиева – Кмет на с. Долно Абланово
 16. Румен Русев – Кмет на с. Червена вода
 17. Красен Колев – Кметски наместник в кварталите „ДЗС“ и „Образцов чифлик“
 18. Светлин Савов – Кметски наместник в квартал „Долапите“
 19. Ивелина Гайрева – Кметски наместник в квартал „Средна кула“

 

Коментари

Атанас  
16:42:07 / 2021-03-19

Людмила Сапунджиева кметува цели 21 г. благодарение на доктора на Абланово. Докато е жива трябва да му целува ръка, че без него щеше да е нейде чистачка.

Реклама

Реклама