Днес е : Понеделник, 18 Януари 2021

Росен Даскалов е утвърден за общински ръководител на ПП ГЕРБ - Русе

Публикация 01 Aug, 2019 / akcent.bg

   Росен Даскалов е утвърден за общински ръководител на ПП ГЕРБ – Русе с решение на Изпълнителната комисия на партията тази вечер.

  Това стана, след като Националното събрание на партията в столицата реши политическите постове и административните длъжности да не се съвместяват. Така Пламен Стоилов подаде оставка от ръководния общински пост.

   Росен Даскалов е роден на 11 май 1971 година в Русе. Инженер, дизайнер, пилот, създател на първата българска суперкола Sin R 1. Започва д асе занимава с картинг като дете, а впоследствие автомобилите се превръщат в негова страст и професия.  Даскалов е собственик на „Син Карс Интернешънъл” ЕООД - единствен български производител на спортни и състезателни автомобили.  Даскалов подготвя изграждането на първата високотехнологична фабрика за производство на електрически и хибридни автомобили в България. През 2017 г. той получи награда на конкурса "Мистър и Мисис Икономика 2017" в категория "Индустрия".

   „Син Карс Интернешънъл” в лицето на  Даскалов бе отличена преди 2 месеца с втора награда в категория ''Иновация'' на Петия юбилеен годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама