Днес е : Неделя, 19 Януари 2020

Visages открива регионалното си представителство в Русе с модно шоу в петък вечер

Публикация 27 Jun, 2019 / Румен НИКОЛАЕВ

Успешният модел на агенцията Десислава Трифонова е мениджърът на представителство и организатор на модното събитие

   Водещата модна агенция Visages организира национално клубно турне в 5 от градовете и курортите с най-развит клубен живот.  В Русе той ще се проведе в петък вечер в Play Club.

   Регионален мениджър на  откритото за първи път представителство в града е успешно реализиралият се модел на агенцията Десислава Трифонова.

  12 от най-красивите модели на България ще представят актуалните тенденции за сезон Пролет-лято 2019. Модните дефилета ще бъдат подкрепени и от хитова музикална програма и атрактивно танцово шоу.

    19:30 - Кастинг за Нови лица на Visages Models - Русе
Кастингът ще се проведе в присъствието на президента на агенцията г-жа Евгения Калканджиева. Желаещите да се явят на кастинг да заповядат не по-късно от 19:30 - клуб Play. Кандидатите под 18 години задължително с родител/ настойник.

   22:00 - Модно шоу: Fashion Circle 2019

   За настроението на гостите и музиката ще се погрижи Петя Георгиева (участник в  Xfactor), която ще представи и новата си авторска песен – Без вина.
    В Модното шоу ще бъдат представени колекции на модна къща IMANE, Iskra Art Gallery, както и на русенката Пламена Вияреал – модна къща  AndyVil.    Бутик Hight Street Fashion by Monika Babiker ще покаже летните тенденции с ревю от 12 модела.

  Десислава Трифонова е модел на Visages за последните 5 години. Учила е История на изкуството в Нов български университет. Работила е и с друга популярна модна агенция.

Снимала се е за Sofia Fashion Week, L’Oréal, Gio Diev, Replica Moda, русенската Роси Fashion , 2 корици на списание Amica

Коментари

Реклама

Реклама