Днес е : Събота, 4 Юли 2020

Светлана Ангелова получи първия плакет на Министерството на труда и социалната политика

Публикация 12 Jun, 2019 / akcent.bg

   Заместник – председателят на комисията по труда, социалната и демографската политика в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова бе удостоена с първия плакет на Министерството на труда и социалната политика. Това стана по време на специална церемония днес в сградата на министерството. Министър Бисер Петков, заместниците му Зорница Русинова и Лазар Лазаров, началникът на политическия кабинет Валентина Чикова и парламентарният секретар Мартин Атанасов лично приветстваха г-жа Ангелова и подчертаха големия и принос за развитието на законодателството в областта на труда, заетостта и социалната политика.

   „Благодаря на екипа на Министерството за отличната съвместна работа, конструктивен диалог по редица важни и общественозначими проблеми, налагащи адекватни решения и бързи мерки за преодоляването им. Радвам се, че много доброто ни сътрудничество на ниво законодателна и изпълнителна власт намира отражение в подготовката и приемането на редица нормативни актове, които отговарят в много голяма степен на потребностите на хората от уязвимите групи на българското общество, работодатели, синдикати, заети лица и пр.

    Смятам, че нашето взаимодействие ще продължи в същия дух занапред, защото трябва да направим още много за всички българските граждани, за да имат по – добър стандарт на живот“, подчерта в обръщението си  Ангелова.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама