Четвъртък, 28 Септември 2023

Международен турнир “Купа Дунав” – Резултати

Международен турнир “Купа Дунав” – Резултати
Публикация   15:28     09 Юни, 2019 /     akcent.bg   /     1216

   На 8 и 9 юни в залата по тенис на маса на ул. Щип 4 се проведе международния тунир “Купа Дунав”. Организатори бяха румънската верига АмаТур , в лицето на г-н Корнелио Дена от Гюргево и СКТМ “Дунав” Русе.

   В турнира участваха 102 участника от България и Румъния! През двата състезателни дни те бяха разделени на четири категории: начинаещи , напреднали, оупън и елит.

   В категория Елит победител стана Павел Цолов – бивш състезател на Дунав. На финала той се наложи над Андрей Макаренко от Румъния. Бронзови медали за Енчу Александру и Мавачою Мариан, и двамата от Румъния.

   В Категория Оупън шампионската титла бе спечелена от Алин Николае /Румъния/. Второ място за Силвиу Митреа /Румъния/. Брознови медали за Дан Петров и Ница Владия /Румъния/.

   Мустафа Мустафов /България/ спечели титлата в категория Напреднали. На финала той се наложи над Рейхан Исмаилов /България/. Трето място бе поделено между Аско Атанасов/България/ и Кристеску Кристиан /Румъния/.

   В категория Начинаещи шампион стана Йордан Камарашев /България/, победил на финала Джанер Бекиров /България/. Флорин Томеску и Мариус Томасу от Румъния останаха с бронзовите медали.

   Въпреки маратонските мачове – в събота до 21:30 и неделя до 22:30 – турнира премина с много борба на масата и приятелско настроение извън нея!

   С този турнир се продължава практиката СКТМ Дунав да си партнира с румънските тенисисти на маса – както международния “КОРПО” турнир в който участие вземат състезатели от Румъния.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha