Днес е : Събота, 6 Юни 2020

ВМРО ще иска преглед на споразумението на коалиционното управление

Публикация 02 Jun, 2019 / akcent.bg

"Ако нещо не върви, трябва да заявим, че не върви и да търсим решение на проблемите", посочи Искрен Веселинов

   ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата коалиция. Това съобщи пред БВР Искрен Веселинов, зам.-председател на партията и на парламентарната група "Обединени патриоти“.
 
   "Смятам, че това е нормално. Ние сме по средата на мандата и ако нещо не върви, трябва да заявим, че не върви и да търсим решение на проблемите. Това е първото, което трябва да се направи и всичко оттам насетне ще последва естествено“, каза той.
 
   Веселинов определи като "логичен“ резултата на ВМРО на европейските избори, "като резултат от работата, която партията свърши в парламента и управлението“.

   "Тръгнахме без тревога към тези избори“, каза още той. Причината за съществуването на формата "Обединени патриоти“ беше да се извади ДПС от властта.

   Веселинов каза още, че единодействие в т.нар. "малка коалиция“ няма от есента на миналата година. "Нямаме намерение да поставяме въпроса за това споразумение, но имаме намерение да разберем съществуват ли партньорите ни като такива. Бихме инициирали такава среща, ако видим желание за съвместна работа. Инициирахме достатъчно поводи, но без конкретен резултат“.
 
   В същото време Веселинов определи като "нормална“ комуникацията с ГЕРБ.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама