Днес е : Четвъртък, 13 Август 2020

Модерен възстановителен център отвори врати в Спортен комплекс „Ялта“

Публикация 03 May, 2019 / akcent.bg

    Разположен на първия етаж на Спортен комплекс Ялта, Възстановителният център „Медика Експерт“ предлага на своите пациенти и клиенти пълен набор от оздравителни и релаксиращи процедури.

   Модерно оборудваната база за  възстановяване, рехабилитация и физиотерапия е разпределена на четири сектора:

    -   Сектор Физиотерапия - оборудван с апаратура за електролечение (високочестотни, нискочестотни, средночестотни токове), ултразвук, магнитотерапия, лазертерапия, вакуумтерапия, дарсонвал, светолечение (солукс и инфрачервена лампа), дълбока осцилация, текар терапия, както и апарат за лимфен дренаж;

   -   Сектор Кинезитерапия – оборудван с клетка на Роше – с пособията за суспенсотерапия и пулитерапия, шведски стени, уреди за активна рехабилитация и механотерапия;

   -   Масажен сектор – предлага лечебни, релаксиращи, тонизиращи и антицелулитни масажи с ароматни масла, вендузен и меден масаж;

   -   СПА сектор - с изграден басейн с хидромасажни дюзи, тангенторна и перлена вана, сауна с шоково ведро и обособено помещение за калолечение.

   Опитният екип от кинезитерапевти и медицинска сестра, чрез широкият набор от процедури, допринасят за възстановяване след травми, остри и хронични заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система.

   Желаещите да релаксират в спокойна и приятна обстановка ще намерят в новооткрития възстановителен център „Медика Експерт“ в Спортен комплекс „Ялта“ качествено и професионално обслужване.

   Четирите сектора предлагат широка гама от над 60 процедури и услуги, от които желаещите могат да се възползват при заплащане по утвърдения ценоразпис.  Сектор Физиотерапия работи и по Здравна каса сутрините.

 

Коментари

Реклама

Реклама