Днес е : Понеделник, 27 Януари 2020

Изложение представя вина от цял свят в София

Публикация 17 Apr, 2019 / akcent.bg

   За трета поредна година Discover.Vino World събира вината от целия свят, представени в България. Заповядайте на 10 и 11 май, в зала 6 на НДК, на околосветско пътешествие с дегустации на вина от всички винарски региони! На Discover.Vino World ресторантьори, сомелиери, хотелиери, търговци и всички професионалисти, чиято работа е свързана с виното, могат да дегустират новите брандове и реколти.

   Discover.Vino World представлява уникална възможност за всички любители и широката публика да се ориентират в огромното предлагане на чуждестранни вина у нас. На изложението повече от 20 вносители ще покажат най-новите и интересни вина от своето портфолио. Ще се дегустират внасяните вина от Европа, Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Огромното разнообразие на света е разпределено на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония, както и Нов свят. Отделна секция е посветена на два типа вино, които се радват на особен интерес по целия свят: пенливи и розе.

   Discover.Vino World 2019 предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели. За първи път ще има обособена зона с ресторанти, които ще предлагат вкусна храна, както за посетителите на изложението, така и за всички, които са избрали да прекарат времето си в парка около НДК. Партньори в тази street food зона са Hamachi, Mediterraneo и Jobo. За да бъде удоволствието от този празник на сетивата по-пълно, на Discover.Vino World ще има зона със свободен достъп, където всеки ще може да се запознае, опита и закупи специално подбрани храни и аксесоари. Щандовете ще бъдат разположени във фоайето пред зала 6 на НДК. И тази година, официален магазин на Discover.Vino World ще бъде Casavino, където ще се предлагат вината на изложителите. Билети за Discover.Vino World може да се закупят в електронния магазин на Gourmet Publishing.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама