Днес е : Събота, 30 Май 2020

Депутатите от ГЕРБ поздравиха жителите на Община Ценово по повод празника им днес

Публикация 02 Apr, 2019 / akcent.bg

    Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков поздравиха жителите на Община Ценово по повод празника и, който се отбелязва днес /2 април 2019 година/.

     През отминалите години всички вие – местна власт, общински съвет, граждани, институции и бизнес, работихте усилено, водени от общата цел – успешното развитие на общината, се казва в поздравителния адрес до кмета на Община д-р Петър Петров.

  "Полагат се постоянни усилия за решаване на местните проблеми от страна на общинската администрация с подкрепата на общинските съветници. И през този управленски мандат се създават нови социални услуги за  населението, работи се за насърчаване на земеделието и животновъдството, насърчава се развитието на селския и воден туризъм и пр. ...

    Те обаче трябва да имат своята устойчивост и бъдат надградени през годините. Успехите издигат вашето самочувствие, но задължават вас, ръководството на общината и нас като граждани да приемаме новите предизвикателства. Вярваме, че инициативите на кмета и неговия екип ще допринесат за подобряване условията за живот в общината», посочват народните представители.

   Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков бяха официални гости на честването в общинския център по повод 40 години от обявяването на региона за община заедно със свои колеги, кметове на общини, председатели на общински съвети, представители на институции и учреждения. По повод годишнината депутатите получиха почетни плакети.

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама