Четвъртък, 29 Февруари 2024

Патриотът Веселинов от ВМРО: Гласувате за БСП и Корнелия – приемате Истанбулската конвенция и нова порция мигранти. Честито на избиратели?

Патриотът Веселинов от ВМРО: Гласувате за БСП и Корнелия – приемате Истанбулската конвенция и нова порция мигранти. Честито на избиратели?
Публикация   08:36     27 Фев, 2019 /     akcent.bg   /     945

Явно идеалът на социалистите за Стария континент е земя без нации и държави, населена с африканци, в която щъкат свободно лица от третия пол.

   Това става ясно от програмния документ, гласуван в Мадрид, на конгреса на европейските социалисти. Независимо от гръмкото популистко говорене на родните леви, техните идеолози на върха имат друга стратегия за развитието на Европа, а това значи и на България. Опасна тенденция, предвид заявката на Тимерманс да оглави ЕК, ако социалистите спечелят превес на евровота през май. От неговото и изказването на Станишев много конкретно и точно стават ясни няколко неща – социалистите са готови да сринат ценностите на Европа, да заличат нациите, да прокарат всякакви джендър политики, не се интересуват от неравенството в заплатите в страните от т.нар. Източен блок, спрямо останалите страни членки на ЕС, вълнува ги само половото такова, харесали са си мигрантите от Африка и вече ги поканиха и  категорично разкриват своят зелен лобизъм по темата „глобално затопляне". Все опасни тенденции, срещу които БСП съвсем лицемерно и популистки заблуждават избирателите си, че са на различно мнение.

Тези изводи прави заместник-председателят на ВМРО и заместник-председател на ПГ „Обединени патриоти" Искрен Веселинов в разбиващ идеологемите на европейските и родни социалисти анализ, публикуван на фейсбук страницата му.

   Ето и пълния текст:

  Много внимателно изчетох всичко, което излезе в нашите медии за конгреса на социалистите в Мадрид. И думите на Станишев, но най-вече тези на Тимерманс, който би председателствал ЕК, ако спечелят изборите. Все пак всеки гласувал за БСП в България трябва да знае, че подкрепя него и идеите му, а не Корнелия и нейните избраници в листата. Та днес за социалистите:

   1. Основен враг е националната държава и концепцията за Европа на Отечествата. Респективно те са противник на национално-патриотичната вълна и дори осъждат взаимодействието на други партии с нейни представители. (Тук Корнелия в правоверна – неин основен враг са патриотите, а не ГЕРБ или ДПС например);

   2. Социалистите подкрепят мигрантското нашествие, което е на път да заличи културата на стара Европа. Тимерманс дори казва: „...всеки удавил се в Средиземно море мигрант е нов белег върху душата на Европа. Трябва да се мисли за потенциала на Африка." Т.е. след като Меркел покани сирийците, той кани африканците. (Нелеп е опита на Корнелия да вдига шум по Пакта за миграция на ООН, чието подписване патриотите спряхме);

   3. Истанбулската конвенция и нейните ценности са крайъгълен камък за социалистите. Т.е. ЕК водена или дори повлияна от тях ще продължи да инфилтрира тези от конвенцията във вътрешното право на ЕК, което е задължително и за нас. Това бе заявено в прав текст. (Смешни са опитите на Корнелия да се разграничи – те са за вътрешна употреба);

   4. Изравняването на заплатите между мъже и жени е споменато в контекста на горното, но на социалистите не им пука, че в Източна Европа заплатите са в пъти по-малки отколкото в Западна. Инициативата на ВМРО и други патриотични партии „Еднакво заплащане за еднакъв труд в Европа", с която сезирахме ЕП за тази отчайваща несправедливост, явно не ги засяга.

   5. Глобалното затопляне отново е в центъра на внимание на социалистите, приели зелените идеологеми. Т.е. Европа ще продължи да харчи милиарди и да закрива индустрии без сигурни доказателства за ефекта от тези дейности. Миньорите и енергетиците в Маришкия басейн например ще имат всички основания да се безпокоят за работата си при соцконтрол на ЕК.

   Явно идеалът на социалистите за Стария континент е земя без нации и държави, населена с африканци, в която щъкат свободно лица от третия пол. Честито на избирателите им!

 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още