Днес е : Събота, 5 Декември 2020

D2 с национално клубно турне и концерт в Русе

Публикация 15 Feb, 2019 / akcent.bg

   D2 започнаха национално клубно турне, което продължава през целия месец февруари, март, и април, в повече от 20 български града.

   Третата спирка от турнето на D2 е Max Club, Русе – 22 февруари 2019г.

   Всички почитатели на хубавата рок музика, които искат да видят и чуят D2 на живо, ще имат възможността да чуят и новата песен на групата – „Марс“.

   “На турнето ще представяме новото парче „Марс“ на живо и визуално с цялата енергия и космически саунд, които то носи. Всички наши фенове да очакват най-яките хитове на D2 в комбинация с много настроение за яко парти“, споделя бас китаристът на групата Александър Обретенов.

   „Марс“ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл „Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет през есента, след като вокалистът на групата  Деян Каменов-Дидо стана победител в риалити шоуто „Фермата“. Видеоклипът към „Марс“ е дело на режисьора Валери Милев.

   За концерта в Русе, музикантите от групата са подготвили сет лист с едни  от най-харесваните песни на групата, между които: „100 години”,  „Sex&Лъжи&Музика“, „И пак вали“, „Егоист“,Ледено момиче“, „Нямаше кой да ни каже“ , „Аз и Ти“, „Тук и Сега“, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам“.

   Националното клубно турне на D2 ще премине в първата си половина през следните градове, предстои да бъдат обявени още дати:

22 февруари: Русе - Max Club

23 февруари: Плевен - Galaxy Bowling Club

2 март: Боровец -After Eleven Night Club

8 март: Бургас - Alive Bar

9 март: Ямбол - American Live Music

15 март: Стара Загора - II Mondo Bar

16 март:  Габрово - Face 2 Face Club

22 март:  Благоевград - Club Underground

Билети на предварителна продажба за концертите от националното турне D2 можете да закупите от мрежата на Eventim.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама