Понеделник, 25 Септември 2023

Формуляри на данъчни декларации по ЗДДФЛ и ЗКПО от утре и в пощите

Публикация   19:10     15 Ян, 2012 /     Офис- Русе на НАП   /     251

          От понеделник, 16 януари,  гражданите ще могат в 17 пощенски клона в Русенска област да получат формуляри на данъчни декларации по ЗДДФЛ и ЗКПО с приложения и указания към тях, както и Годишни отчети за дейност и Справки за окончателния размер на осигурителния доход. Пощенските служители са подготвени да приемат попълнените екземпляри и да ги регистрирани с входящ номер. Във всички клонове има информационни папки с указания и попълнени образци на формулярите.

       С достатъчно стартови количества от документите разполагат специализираните работните места за приемане  на декларации в Централна поща, в Клон 1 – на Централна гара, Клон 4 – в блок „Вида”, Клон 5 – в жк. „Здравец”, Клон – 12 – на ул. „Мария-Луйза”, Клон 13 – на ул. „Нови сад”, Клон 15 – на ул. „Григор Пърличев” и Клон 19 в жк. „Чародейка”. В региона декларации ще се приемат и в пощите в Иваново, Ветово, Смирненски, Сл. Поле, Тетово, Бяла, Ценово, Две могили и Борово.

                        Всички, които пък решат да изпратят документите си като обикновени пощенски пратки, могат   да ги  насочат към адрес – Офис на НАП – Русе, ул. Майор Атанас Узунов” № 19Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha