Днес е : Събота, 24 Юли 2021

Безпаричието продължава, първото място- остава

Публикация 15 Jan, 2019 / akcent.bg

СКТМ “Дунав” е в отчаяна нужда на спонсор и е готов за нови партньорства

  Първият турнир от финалната четворка от отборния шампионат за мъже бе изигран на 12 и 13 януари във Варна.

   С две победи и една загуба, националите Теодор Александров и Денислав Коджабашев, подпомогнати от играещия треньор Стефан Лъвчиев продължават да водят във временното класиране.

   В съботния ден те победиха с 4:0 “Корабостроител 92″ /Варна/ и с 4:1 “Боровец” /Горна Оряховица/. В неделя те отстъпиха на “Марек Дигеста” /Дупница/ с 2:4 като две победи записа Теди Александров. Въпреки загубата “Дунав” продължава да е на първо място с по-добри показатели от следващия “Марек Дигеста”.

   По същото време се игра и първия турнир от финалната четворка при жените в Панагюрище.

   Треньорът Петър Петров с националките Мария Йовкова, Михаела Димова, опитната Весела Асенова и 17 годишната Ивон Кръстева също записаха две победи и една загуба.

   Те победиха “Корабостроител 92″ /Варна/ с 4:2,а след това “Асарел Медет” /Панагюрище/ с 4:2.  В последния си мач те отстъпиха за втори път от шампионките “Комфорт” /Варна/ в драма с 3:4, след като водеха с 3:2. Жените задържат втората си позиция,на една точка зад “Комфорт” ,и имат реални шансове да се борят за титлата в оставащите три турнира.

   Ръководството на СКТМ “Дунав” Русе  благодари на своите състезатели, които въпреки липсата на спонсор, продължават да защитават цветовете на клуба и да доказват своята класа!

   СКТМ “Дунав” е в отчаяна нужда на спонсор и е готов за нови партньорства, за да може да продължи да бъде един от водещите клубове по тенис на маса в България!

Коментари

Реклама

Реклама