Днес е : Събота, 27 Февруари 2021

Кметът Валентин Атанасов с поредно национално отличие

Публикация 04 Jan, 2019 / текст и снимки- Румен НИКОЛАЕВ

  Снимки: Авторът- 1,2,3

Благодаря за високото признание, което получавам днес. Това каза  след връчване на плакет и грамота като „Кмет на годината 2018” кметът на община Сливо поле Валентин Атанасов.

    Националният победител в конкурса на Синдиката на българските учители „Най- добър социален партньор” Атанасов получи отличията в кабинета си от Пламен Атанасов, председател на Об. координационен съвет на СБУ, областен координатор и член на ИК на СБУ. Това стана в присъствието на председателя на Об.с. на СБУ Димитринка Минева и главния експерт на Община Сливо поле Валентин Лалков.

  Валентин Атанасов спечели конкурса в сериозна конкуренция с останалите номинирани кметове от всички областни центрове в страната. Журито е било впечатлено от високите и трайни резултати, които са постигнати в съвместната дейност със СБУ през 2018 година и личният принос на кмета на Сливо поле за развитие и усъвършенстване на социалното партньорство.

 Конкурсът се провежда за 12 път и официалната церемония се проведе в края на миналата година в София. Кметът Атанасов бе възпрепятстван и затова сега лично местният наместник на Янка Такева връчи високото отличие.

  Г-н Атанасов се откроява със спокойната работна атмосфера, която създава при съвместните дейности с образователните и педагогически кадри в общината, сподели и Димитринка Минева.

  Кметът Атанасов надгражда дейността в областта на социалното партньорство, каза и Валентин Лалков. Това национално признание идва година след като Валентин Атанасов бе обявен и за Кмет на годината на малко населено място.

  Убеден съм, че всичко, които се прави в Община Сливо поле по линия на социалното партньорство в образованието, носи полза и в перспектива на всички жители на Общината, каза още Валентин Атанасов. За него добрата училищна материална база, грижите за учителите е една задължителна част от работата му, за да има повече българщина и по-родолюбиви деца в страната.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама